DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor manté el seu funcionament i adopta mesures de seguretat enfront del Coronavirus (20/03/2020)

Amb l'objectiu de garantir la seguretat dels nostres clients i col·laboradors, alhora que de tot el nostre equip de treballadors, en Electricfor hem adoptat diverses mesures preventives en relació a la situació actual de pandèmia COVID-19 “Coronavirus”. Aquestes mesures ens permetràn mantenir en funcionament la nostra producció atenent comandes i realitzant enviaments.

La primera de les mesures adoptades és la potenciació del teletreball combinada amb assistència presencial. La comunicació i l'assistència tècnica i comercial segueixen garantides, sent l'horari d'atenció comercial de 7h a 15h de dilluns a dijous, i de 7h a 14h els divendres.

Respecte a la resta de la nostra dinàmica de treball habitual, des de Electricfor hem cancel·lat totes les visites a clients, igual que les visites de proveïdors a les nostres instal·lacions. Es manté no obstant això la retirada presencial de materials, sempre garantint les mesures sanitàries recomanades de mantenir una distància de seguretat i una higiene adequada.

El nou protocol de funcionament es mantindrà almenys fins al 30 de març, sent conforme amb els que sempre han estat els nostres valors fonamentals com a empresa: respecte, compromís i consciència d'equip. Des de Electricfor desitgem actuar amb responsabilitat en tot moment, responent a les circumstàncies en concordança amb la nostra política de qualitat ambiental i de prevenció de riscos laborals. Sempre estarem compromesos amb la cerca d'un alt nivell d'excel·lència en la gestió dels nostres processos interns, esperant que la situació millori aviat per a recuperar la nostra activitat normal.




Tornar
Electricfor manté el seu funcionament i adopta mesures de seguretat enfront del Coronavirus