DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Disseny en equip


L'experiència que ens dóna els més de 75 anys fabricant elements calefactors ens ha ensenyat que hi ha sistemes que no funcionen perquè els elements calefactors no aporten la calor adequat, hi ha una mala regulació o no existeix, els materials utilitzats no són els més adients per consegüent risc de defectuoses de l'element, etc. A l'altre extrem no trobem amb sistemes més que sobredimensionats i les seves conseqüències: més despesa energètica del necessari, sistemes massa inercials, etc. Tots aquests punts acaben traduint des d'un augment de cost en el seu sistema de producció fins i tot parades de fabricació.
 

En Electricfor, S.A. sabem que la comunicació fabricant-client és un punt fonamental per a satisfer les necessitats quant a funcionament, qualitat i preu. Per això, el nostre equip de Tècnics Comercials, a l'uníson amb el client, es consciència, se situa i pren la decisió de com atacar i solucionar el "problema". Així mateix l'equip de tècnics comercials manté una comunicació bilateral amb Oficina Tècnica i el departament de R + D optimitzant al màxim el producte final.
 

Som conscients que la Solució Universal no sempre existeix, però per Electricfor, SA el servei al client és els primer, de manera que la nostra oficina tècnica compta amb gran flexibilitat en els productes de sèrie, i si bé no podem adaptar-nos al requerit, el nostre departament de R + D elabora i dissenya el producte que millor s'adapti a les seves necessitats.


Els sondejos continus del mercat i el desenvolupament continu de nous productes i processos (Know-How) asseguren que el nostre equip estigui sempre al dia en noves tecnologies per poder transmetre i plasmar-les en els productes que els oferim