DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències elèctriques d'Electricfor presents a Achema 2018 (23/04/2018)

De l'11 al 15 de juny, Electricfor - fabricant de resistències elèctriques industrials - serà present a Achema, un dels fòrums mundials més importants especialitzat en enginyeria química, de processos i biotecnològica que se celebra a Frankfurt. Per això, i gràcies al fet que Electricfor pertany a Fluidex, es compta amb el recolzament financer d'ICEX, i la cofinanciació dels Fons Europeus FEDER i de la UE.

Cada tres anys, la fira mundial més gran de la indústria de processos atrau uns 4.000 expositors de més de 50 països diferents per presentar nous productes, processos i serveis a 170.000 professionals de tot el món.

L'espectre abasta des d'equips de laboratori, bombes i dispositius analítics fins a maquinària d'envasat, calderes i agitadors, passant per tecnologia de seguretat, materials i programari. D'aquesta manera, totes les necessitats de la indústria química, farmacèutica i alimentària queden cobertes.

Escalfadors elèctrics en línia

Per la seva banda, Electricfor, que tindrà ubicat el seu estand (A28) al Hall 6.1, es troba dins del grup d'expositors especialitzats en processos tèrmics presentant la seva principal línia de productes relacionats amb les resistències elèctriques i entre els quals es troben elements calefactors per laboratori, resistències d'immersió o preescalfadors.

Els models que Electricfor presentarà a Achema seran escalfadors elèctrics en línia fets a mida, consistents en escalfadors de brida instal·lats en recipients. Aquests equips són adequats per treballar en fluids a temperatura de 600 °C i pressió de 300 bars.

Per finalitzar, cal destacar que la fira va acompanyada d'un congrés en el qual estan programades més de 800 conferències científiques i nombrosos esdeveniments que complementen l'àmplia gamma de temes de l'exposició.

Per a més detalls sobre Achema, podeu consultar el següent enllaç: https://www.achema.de/en/




Tornar
Les resistències elèctriques d'Electricfor presents a Achema 2018
Les resistències elèctriques d'Electricfor presents a Achema 2018