DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor nou membre de Fluidex (22/11/2017)

Recentment, Electricfor - especialista en el disseny i fabricació de resistències elèctriques per a diversos camps d'aplicació - s'ha convertit en soci de Fluidex, l'Associació Espanyola d'Exportadors d'Equips per a la Manipulació de Fluids, que compta amb més de 85 empreses exportadores espanyoles associades.

Aquesta associació, que va ser creada el 1989 per vuit fabricants del sector de la manipulació de fluids, compta amb una forta orientació internacional i el seu principal esforç es centra en la promoció a l'exterior d'empreses sòcies pertanyents a aquest, com és el cas d'Electricfor.

Beneficis de formar part de Fluidex

Des de Fluidex, on es treballa de forma contínua per a la revisió i millora dels serveis oferts, es pretén que les seves empreses associades es converteixin en referents de qualitat i innovació, per la qual cosa es duen a terme tant programes específics com grups de treball per fomentar estratègies de recerca, desenvolupament i innovació en l’àmbit nacional i internacional amb l'objectiu de millorar la seva posició en els mercats exteriors.

A més, cal destacar que el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i ICEX reconeixen Fluidex com Entitat Oficial Col·laboradora de l'Administració a través de la Secretària General de Comerç Exterior, fet que afavoreix una major defensa dels interessos i de la imatge en general d'Espanya a l'exterior.

D'altra banda, a Fluidex també es treballa en activitats de promoció per als seus associats centrades principalment en missions comercials per a la prospecció de mercats nous o recerca de nous clients, en l'organització de participacions agrupades en les principals fires internacionals del sector, o en la invitació d'importadors estrangers per visitar les instal·lacions dels associats.

Enumerats aquests beneficis, el principal objectiu d'Electricfor per la seva pertinença a Fluidex és consolidar la seva presència en els sectors del gas i el petroli, així com en el tractament d'aigües on també tenen presència les seves resistències elèctriques flexibles, per immersió o de tipus ATEX.

Per a més informació sobre Fluidex i tota la seva actualitat, podeu consultar el següent enllaç: http://www.fluidexspain.com/es/asociacion/fluidex




Tornar
Electricfor nou membre de Fluidex