DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques a escalfadors Incoloy® -825 (30/01/2017)

La nova edició per a aquest any 2017 del catàleg d’Electricfor – especialista en resistències elèctriques – presenta algunes novetats entre les quals podem destacar els escalfadors Incoloy®- 825 amb tap d’acoplament.

Aquest tipus d’escalfadors es caracteritzen per estar formats per elements tubulars en aliatge d’acer inoxidable Incoloy® -825 d’un gruix de 8mm. Inclouen, a més, capçals enroscats de llautó estampat i unes caputxes de protecció de poliamida auto extingible per a models de rosca de 1”, 1” ¼, 1” ½ i 2” amb un grau de protecció contra la humitat IP-40.

Opcionalment, tots els models amb tap de rosca de 1” ¼, 1” ½ i 2” poden subministrar-se en una capsa de connexions d’alumini IP-66.

Les seves aplicacions més habituals són a esterilitzadors de ganivets, a escorxadors frigorífics o per a l’escalfament d’aigües poc sanitoses.

Les resistències elèctriques d’aquests escalfadors es troben soldades amb aliatge de plata. A més, i sota comanda prèvia, poden fabricar-se resistències a mida segons les especificacions que es necessitin:

-    Elements tubulars amb AISU 316L, Incoloy®-800 i Titani
-    Capçals en acer inoxidable o Titani

Per a més informació sobre els escalfadors Incoloy®- 825, pot posar-se en contacte amb el departament comercial d’Electricfor.




Tornar
Resistències elèctriques a escalfadors Incoloy® -825