DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Nou model aerotèrmic mòbil amb resistència elèctrica (31/10/2016)

Electricfor dissenya un nou model aerotèrmic mòbil amb resistència elèctrica.

Dins de la gamma d'aerotèrmics elèctrics dissenyats per Electricfor, s'ha incorporat un aerotèrmic mòbil elèctric totalment compacte i d'ús senzill amb un grau de protecció IP44 contra la humitat, i a un preu molt competitiu.

Característiques


Aquest aerotèrmic mòbil, que es pot personalitzar segons les necessitats del client, compta amb àmplies possibilitats de maniobra per optimitzar el seu rendiment segons les circumstàncies de treball: dues etapes de calor més una funció única de ventilació.

Aquest aerotèrmic incorpora també un selector de temperatura ambient regulable, reixetes protectores per evitar contactes directes amb les aspes del ventilador i indirectes amb el blindatge dels calefactors.

Tanmateix, disposa d'un automatisme per dissipar la calor inercial i d'una desconnexió en cas de sobretemperatura amb rearmament manual.

Per tal d'ampliar informació sobre les seves característiques tècniques i dimensions, podeu consultar el document a aquest enllaç..

En cas de sol.licitud de pressupost o aclariment de qualsevol dubte, podeu contactar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Nou model aerotèrmic mòbil amb resistència elèctrica