DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències elèctriques tipus abraçadora (21/10/2016)

Electricfor, fabricant de resistències elèctriques durant més de 92 anys, presenta als seus clients les resistències elèctriques tipus abraçadora.

Aquestes resistències elèctriques són d'aplicació en la indústria dels polímers, i també en màquines injectores i extrusores de plàstic. Per norma general, aquest tipus de resistències elèctriques es dissenyen a mida i poden presentar diferents acabats, com ara la connexió per cables o espigues i diferents models de connexió.

Tanmateix, els tancaments es poden presentar en forma de bandes de collament o cargols allen. En cas que el client ho necessiti, la resistència elèctrica pot incloure una caixa de connexió, clavilles especials ceràmiques o bases d'endolls protegides.

Les execucions opcionals que s'ofereixen són: l'articulació amb frontissa, la inclusió d'un doble aïllament tèrmic o una càmera d'aire.

Pel que fa a les mides, watts i volts a aplicar, es poden adaptar segons les característiques tècniques i les necessitats del client.

Per a més informació sobre les resistències abraçadora, podeu posar-vos en contacte amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Les resistències elèctriques tipus abraçadora