DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Presència d'Electricfor i les seves resistències elèctriques a la Oil Show de l'Iran (24/08/2016)

Entre el 5 i el 8 de maig es va celebrar a l'Iran l'edició número 21 de l'Oil Show en què va estar present Electricfor, juntament amb el seu representant Mabna Pisheh, presentant tota la gamma de productes i de resistències elèctriques disponibles per a tots els seus clients.

A la Iran Oil Show, una de les fires més importants del seu sector a nivell mundial, es presenten totes les novetats relacionades amb la tecnologia i la indústria que es desenvolupa a la República Islàmica de l'Iran i en altres països del món en relació amb el sector del combustible, el gas i la petroquímica. També s'hi mostren els darrers avenços en la indústria del combustible i en els serveis tècnics relacionats de caràcter mundial.

La presència d' Electricfor, juntament amb el seu representant Mabna Pisheh, i de la seva gamma de productes en els quals s'inclouen les seves resistències elèctriques, respon al caràcter de la fira en la qual estan representats sectors principals com la tecnologia, nous equips de producció de combustible i processament, equipament per a extinció d'incendis, intercanviadors de calor, tractament de residus, producció i condicionament d'aigua, sistemes d'absorció de sons, o equips de monitorització de pol·lució.

La Iran Oil Show és una molt bona oportunitat per a la cooperació mútua, a més de les grans perspectives que ofereix pel que fa a la captació de nous contractes i clients.

Per a més informació sobre la gamma de productes i resistències elèctriques d'Electricfor, no dubteu en contactar amb el seu departament comercial.




Tornar
Presència d'Electricfor i les seves resistències elèctriques a la Oil Show de l'Iran