DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències elèctriques d'Electricfor presents a la Hannover Messe 2016 (14/07/2016)

Entre el 25 i el 29 d'abril passat, va tenir lloc a Hannover l'Hannover Messe, la fira líder mundial en tecnologia industrial, energètica, digital i de recerca que també va comptar amb la presència d'Electricfor -fabricant de resistències elèctriques - presentant els seus escalfadors amb brida i certificació ATEX.

L'Hannover Messe ofereix en un mateix escenari una extensa gamma de productes d'aplicació pel sector industrial, energètic o digital. Els expositors tenen l'oportunitat de mostrar tot el potencial de les seves empreses i dels seus productes amb l'objectiu d'establir contactes amb altres sectors.  A més, a la fira s'organitzen nombrosos fòrums de discussió on s'hi presenten noves tendències de mercat i es discuteix en detall el desenvolupament de nous productes.

Electricfor, fabricant de resistències elèctriques des de 1946, va estar present a l'Hannover Messe presentant els escalfadors amb brida que disposen de certificació ATEX - específica per a la regulació d'equips i sistemes de protecció especialment usats en entorns amb alta probabilitat d'explosió.

L'Hannover Messe està oberta tant a públic en general com a representants comercials d'empreses relacionades amb els sectors exposats. Aquesta edició 2016 ha reunit uns 5.000 expositors i 180.000 visitants de 100 països.

Per a més informació sobre les resistències elèctriques d'Electricfor i altres dels seus productes presents a l'Hannover Messe 2016, podeu consultar el següent enllaç: http://www.electricfor.es/ca/index.htm




Tornar
Les resistències elèctriques d'Electricfor presents a la Hannover Messe 2016