DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor exposa amb èxit les seves resistències elèctriques a la AHR EXPO d'Orlando (21/06/2016)

El passat mes de gener, concretament entre el 25 i el 27 de gener, va tenir lloc la AHR Expo localitzada en aquesta edició a Orlando (EUA), on Electricfor va exposar amb èxit la seva gamma de resistències elèctriques amb certificació UL / CSA.

La AHR EXPO és una fira de caràcter internacional en la qual es presenten les últimes novetats en matèria d'aire condicionat, calefacció i refrigeració. S'hi reuneixen fabricants i proveïdors de tot el món que participen, al mateix temps, en seminaris i tallers destinats a donar suport a associacions i grups d'industrials en els quals s'aborden iniciatives actuals i temes d'interès pràctic.

Per la seva banda, Electricfor va presentar les seves resistències elèctriques i equips d'escalfament per a aplicacions específiques d' escalfament d'aigua i aire, així com elements de desglaç amb caputxons vulcanitzats per al sector del fred industrial. Aquestes resistències compten amb certificació UL / CSA, la qual cosa indica que el producte ha passat satisfactòriament els tests de seguretat sobre estàndards americans i canadencs. Això significa un passaport d'entrada al mercat nord-americà.

Per a aquest sector, Electricfor també disposa d'elements unitaris o agrupats per ser intercalats en conductes de calefacció i aire condicionat que garanteixin un millor rendiment depenent del cabal i les temperatures inicials.

Per a més informació sobre les resistències elèctriques d'Electricfor aplicades al sector del fred industrial, podeu consultar el següent enllaç: http://www.electricfor.es/ca/49228/Climatitzacio-/-Refrigeracio-industrial.htm





Tornar
Electricfor exposa amb èxit les seves resistències elèctriques a la AHR EXPO d'Orlando