DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques i calor humana. Electricfor s'acosta als més necessitats col·laborant amb Metges Sense Fronteres (02/12/2021)

En Electricfor som experts en generar calor a través de la fabricació de resistències elèctriques, però no hi ha res que aporti més calor que la proximitat humana. Per segon any consecutiu, volem celebrar el Nadal transmetent els nostres millors desitjos i acostant-nos als més necessitats. Per això hem tornat a donar suport a la causa de Metges Sense Fronteres realitzant una nova aportació.

 

El donatiu d’Electricfor es tornarà a transformar en assistència mèdica per a víctimes d'emergències humanitàries com a fams, epidèmies, conflictes armats o catàstrofes naturals. És gràcies a l'ajuda d'organismes privats com el nostre que Metges Sense Fronteres pot treballar avui dia a més de 70 països de tot el món sense atendre cap mena d'interès polític, econòmic o religiós. I ho fa no només salvant vides, sinó també denunciant situacions d'enorme injustícia que d'una altra manera romandrien a l'ombra.

 

Volem que els 43.000 professionals de Metges Sense Fronteres puguin continuar fent el seu treball amb més i millors mitjans, arribant on d’altres no arriben i de la manera més immediata possible. L'associació internacional Premi Nobel de la Pau ve exercint un paper fonamental a l'assistència mèdica de situacions devastadores. Més enllà del nostre treball com a fabricants de resistències elèctriques i mirant de cara al 2022, mentre el món no s'acaba de recuperar de la pandèmia per Covid 19, per a Electricfor és un regal poder sentir-se a prop dels més vulnerables; poder portar-los, d'alguna forma, calor humana, salut i suport. Amb aquesta esperança tanquem l'any.

 

Bones Festes i Bon Any de part de tot l'equip d’Electricfor.




Tornar
Resistències elèctriques i calor humana. Electricfor s'acosta als més necessitats col·laborant amb Metges Sense Fronteres