DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor presenta les seves resistències elèctriques per a aplicacions ATEX en Expoquimia 2021 (27/10/2021)

Electricfor acaba de presentar les seves resistències i equips calefactors per a aplicacions ATEX en una nova edició de Expoquimia, l'esperat esdeveniment internacional de la Química que es celebra cada tres anys a la Fira barcelonina.

La 19ª edició d'aquesta fira, celebrada del 14 al 17 de setembre, va rebre un total de 15000 visitants i va congregar a 377 expositors i 654 marques. Entre elles va estar Electricfor, que va participar per mostrar les seves últimes novetats en resistències elèctriques com a empresa dins del sector de Tecnologies i Maquinària per al Procés de producció. Expoquimia ha posat enguany el focus en la reactivació econòmica després de l'impacte de la pandèmia per Covid-19.

La transferència de tecnologia, la digitalització i la sostenibilitat van marcar l'agenda d'activitats i conferències d'aquesta edició; una edició on l'optimisme de les empreses de sectors com la Biotecnologia, la indústria Farmacèutica o la Cosmètica ha quedat palesa davant l'actual projecció del mercat.

Electricfor va aprofitar l'ocasió per a exposar moltes de les seves solucions termoelèctriques dissenyades i fabricades a mida. Entre elles van sobresortir els seus elements calefactors específics per a àrees de treball on es poden generar atmosferes explosives, és a dir, equips sota certificació ATEX/IECEx dissenyats per a sectors no només com el Químic, sinó també com a Petroli, Gas i Galvanotecnia.

Les nostres solucions per a entorn ATEX estan dirigides a atendre de forma protegida i controlada qualsevol necessitat d'increment tèrmic mitjançant equips especialitzats. Aquests poden ser per exemple escalfadors de pas, brides calefactores, resistències d'immersió per a aigua, líquids agressius, oli, fuel o gas, mantes calefactades, infrarojos elèctrics, aerotermos i convectors elèctrics. D'aquesta manera es garanteix, tal com marca la Directiva 2014/34/EU, que cada resistència elèctrica i la resta d'aparells no es transformin (per arc elèctric o per temperatura superficial) en fonts d'incandescència o combustió.

Electricfor porta més de cent anys evolucionant a través del seu departament d'enginyeria en el coneixement de les noves aplicacions de resistències elèctriques calefactores amb certificació ATEX, UL i IECex. També en materials resistents com el titani i software de disseny. Per a més informació, no dubti de contactar amb el nostre departament comercial.




Tornar
Electricfor presenta les seves resistències elèctriques per a aplicacions ATEX en Expoquimia 2021