DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques embegudes en alumini, llautó i bronze (23/07/2021)

Les resistències elèctriques embegudes en alumini, llautó i bronze són una excel·lent solució per transferir calor sense risc de corrosió. A Electricfor manufacturem aquest tipus de producte dissenyat per a aplicacions com l'escalfament de premses, extrusores, motlles i bescanviadors de calor. Són casos en els quals sempre és de vital importància que l'element calefactor no estigui en contacte amb el sòlid o el fluid a escalfar. D'aquesta manera és possible augmentar la càrrega calòrica de la resistència elèctrica evitant una possible corrosió.

 

Les resistències elèctriques embegudes en alumini, llautó i bronze que fabrica Electricfor proporcionen una excel·lent conductivitat, homogeneïtat i transferència calorífica. Aconsegueixen temperatures de fins a 750°C (en el cas de l'alumini fins a 400°C) i estan pensades per no afectar perillosament altres parts de l'aparell que les incorpori, assegurant-li una vida acceptable.

 

Entre les seves aplicacions també figuren els equips de buit que s'empren en sectors com el plàstic, l'embalatge, la metal·lúrgia i la indústria química. Aquest tipus de màquines d'envasament solen requerir resistències elèctriques amb un gran nombre de formes i aplicacions (aire estàtic, aire circulant, contacte...). En aquest sentit, Electricfor adequa cada disseny a cada circumstància, repartint la potència necessària en cada punt per a aconseguir una homogeneïtzació eficaç de la temperatura.

 

Les nostres resistències elèctriques embegudes en alumini, llautó i bronze poden dissenyar-se amb circuit intern de refrigeració per a un refredament ràpid. Les mecanitzem per adaptar la seva superfície a la peça a escalfar, permetent a més la disposició de trepants i accessoris per a la seva subjecció.

 

Electricfor pot construir aquest tipus d'elements calefactors sota certificació ATEX/ IECEx, obligatòria en àrees on es pugui generar una atmosfera explosiva. Aquesta garanteix que es compleixen totes les mesures protectores perquè la resistència elèctrica no es converteixi (per arc elèctric o per temperatura superficial) en una font de combustió o incandescència.

 

Per a més informació sobre les resistències elèctriques embegudes en alumini, llautó i bronze que subministra Electricfor pot posar-se en contacte amb el nostre Departament Tècnic Comercial.




Tornar
Resistències elèctriques embegudes en alumini, llautó i bronze