DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor expandeix mercat adquirint el certificat UL per a resistències elèctriques tubulars de fred industrial (30/09/2020)

Electricfor, empresa especialitzada en fabricació de resistències elèctriques a nivell internacional, acaba d'estendre la certificació UL als seus elements blindats amb proteccions vulcanitzades IP67 per aplicacions de refrigeració industrial.

 

Aquest certificat s'obté superant periòdicament els controls que efectua l'empresa independent Underwriters Laboratories. El seu seguiment contribueix a enfortir la confiança en la nostra marca dins del mercat global. I és que el segell UL és avui dia tal garantia de bons resultats en productes elèctrics i electrònics que és el que permet abordar projectes per a fabricants d'equips localitzats i focalitzats als EUA i el Canadà. Mitjançant el compliment dels seus estàndards de seguretat i qualitat Electricfor augmenta així la seva competitivitat per a la lliure circulació de les seves resistències elèctriques en mercats internacionals.

 

Les resistències blindades amb terminals segellats amb silicona vulcanitzada, posseeixen un grau de protecció IP67 segons la norma IEC 60529, que afecta equipaments elèctrics i electrònics. La seva protecció és contra filtracions d'objectes sòlids i d'aigua. Els elements que dissenya i fabrica Electricfor per aplicacions de refrigeració industrial com a evaporadors, vitrines i cambres tenen com a objectiu evitar i/o eliminar la formació de gel.

 

La producció d'aquesta mena de resistències és sota demanda i ajustant-se a les especificacions de cada client: voltatge, potència calorífica, forma i longitud (element/cables), disposició d'aletes per a una millor dissipació… Existeix a més una àmplia gamma d'elements estàndard i semiacabats per a la seva posterior conformació per part del client el lliurament del qual és immediata (ampliem especificacions en document adjunt). Si necessita informació més detallada sobre els elements per a descongelació que subministra Electricfor no dubti a contactar amb el nostre departament comercial.




Tornar
Electricfor expandeix mercat adquirint el certificat UL per a resistències elèctriques tubulars de fred industrial