DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Honeywell encarrega a Electricfor el disseny i la fabricació de dues unitats skids amb grup escalfador a l'Índia (24/07/2020)

L'empresa de resistències elèctriques Electricfor ha dissenyat i fabricat a la seva planta de l'Índia dues unitats skids amb grup escalfador i quadre de control en plataforma per al seu client local Honeywell. Aquesta multinacional és una de les empreses tecnològiques d'alt rendiment més punteres a nivell mundial en àmbits com el de la innovació dels motors elèctrics o els processos de control de temperatura. Fabrica una amplíssima varietat de productes de consum i ofereix, entre d'altres, serveis d'enginyeria i sistemes aeroespacials.

La finalitat dels dos nous mòduls d'escalfament subministrats per Electricfor a Honeywell és incrementar i regular la temperatura de sortida de l'aigua dins del procés industrial mitjançant un quadre de control amb tiristors.

La potència dels grups que componen els dos equips fets a mida és respectivament de 400kW (en el cas del grup format per dos escalfadors) i de 350KW (en el format per un sol escalfador). Han estat fabricats amb resistències calefactores en acer inoxidable AISI316L (preferible en aplicacions intensives amb soldadura), brides i recipients en acer al carboni.

Tots dos skids de regulació estan dissenyats amb la certificació per a calderes i recipients a pressió de la Societat Americana d'Enginyers Mecànics ASME U-Stamp. Aquesta és una de les millors garanties de qualitat possibles pel que fa a la seguretat i la producció òptima d'aquest tipus de maquinària industrial.

La filial de Electricfor a Bangalore, Electricfor Heating Systems Índia, dissenya i produeix el mateix catàleg de resistències elèctriques i equips d'escalfament que Electricfor Espanya. La seva planta va ser inaugurada fa vuit anys, i treballa principalment per a sectors com l'hidràulic, les energies renovables, el gas o el petroli. Avui compta amb una posició consolidada dins el mercat local indi amb major caràcter internacional.




Tornar
Honeywell encarrega a Electricfor el disseny i la fabricació de dues unitats skids amb grup escalfador a l'Índia
Honeywell encarrega a Electricfor el disseny i la fabricació de dues unitats skids amb grup escalfador a l'Índia