DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor fabrica una bateria de resistències elèctriques especial per autoclaus (01/07/2020)

Electricfor ha dissenyat i fabricat una bateria amb resistències elèctriques destinada a treballar en autoclau. Els autoclaus són recipients a pressió l'objectiu dels quals és el processament de peces i materials que requereixen ser exposades a determinats nivells de pressió i temperatura. Són indispensables en diferents moments del procés productiu dins un gran nombre d'indústries.

Dins de les diferents parts que componen qualsevol autoclau, les seves resistències tenen una funció fonamental, ja que escalfen l'aire que s'introduirà en el seu interior per treballar a una temperatura específica controlada. En el cas de la bateria de resistències que ha fabricat Electricfor per autoclaus, aquesta ha estat construïda amb xassís d'acer galvanitzat. La formen 360 elements calefactors blindats d'acer inoxidable aisi321 (amb una excel·lent resposta enfront de la corrosió intergranular) disposats en 5 etapes. Les seves mesures són de 1700 x 1700 x 750 mm., i treballa a una potència calorífica de 1700KW, una pressió de 10bars, cabal d'aire de 20.000m3 / h. i una temperatura de 260ºC.


Els autoclaus tenen múltiples aplicacions en diferents indústries: vulcanitzat de cautxú, tractament de fustes per a construcció exterior, eliminació microbiològica en el tractament de residus, desinfecció de material quirúrgic o d'envasos alimentaris, premsat de làmines de vidre augmentant la seva resistència... En l'actualitat ha cobrat una gran importància el seu ús en el tractament de materials compostos (composites) en sectors de gran inversió en recerca i desenvolupament, com l'enginyeria aeroespacial o la indústria aeronàutica. En aquests casos, es tracta dels autoclaus més avançats que hi ha al mercat, pensats per a nous materials.


A més de productes estàndard, Electricfor fabrica resistències a mesura adaptables a les necessitats de cada client i capaços d'escalfar qualsevol tipus de fluid. Per a més informació, contacti amb el nostre departament comercial.




Tornar
Electricfor fabrica una bateria de resistències elèctriques especial per autoclaus