DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències calefactores per a aplicacions en la indústria eòlica, una de les especialitats de Electricfor (26/05/2020)

Entre les aplicacions més destacades de les resistències elèctriques que ve fabricant Electricfor en els últims anys, moltes d'elles pertanyen a la indústria eòlica. Les vam dissenyar per aportar la quantitat de calor necessària per al funcionament òptim dels aerogeneradors o turbines de vent que generen l'energia elèctrica.


L'eòlica és un dels quatre tipus d'energies renovables en què treballa la nostra firma al costat de la termosolar, la de cicle combinat escalfant vapor i aigua, o la generada després del procés d'ignició amb biomassa. A causa de la seva rendibilitat, la seva eficiència i la seva fiabilitat, són moltes les veus que assenyalen que es convertirà a mig termini en la major font d'energia renovable.


Dins d'aquest apartat, les nostres resistències tenen diverses funcions. D'una banda, són indispensables per al manteniment de l'oli lubricant en les multiplicadores. És dins d'aquestes caixes d'engranatges on el moviment de l'eix de baixa velocitat que provoquen les pales és amplificat, augmentant la velocitat de rotació del rotor unes 50 vegades i convertint-se després aquesta energia mecànica en elèctrica a través del generador.


Les nostres resistències elèctriques també s'encarreguen de dur a terme la calefacció ambiental dins de les cabines anomenades góndoles. En el seu interior es troben, com ja hem dit, els eixos de baixa i
alta velocitat, el multiplicador i el generador de corrent, però també la unitat de refrigeració, el controlador electrònic, el fre, l'anemòmetre i el penell.


Finalment, es fan servir en la reparació i producció de les aspes, així com en el manteniment de la temperatura en sistemes hidràulics.


Per a més informació sobre la fabricació de resistències elèctriques calefactores en la indústria eòlica mantenint els estàndards de disseny aplicats, no dubti en contactar amb Electricfor.




Tornar
Les resistències calefactores per a aplicacions en la indústria eòlica, una de les especialitats de Electricfor