DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor inaugura la nova ampliació del seu magatzem logístic de resistències elèctriques (17/12/2019)

Electricfor acaba d'inaugurar nou magatzem logístic en les seves instal·lacions de Rubí, on dissenya i produeix resistències elèctriques calefactores des de 1974. Es tracta d'un nou espai únic la finalitat del qual és gestionar la recepció de materials i expedicions. Per a celebrar la seva posada en funcionament, l'empresa va organitzar en ell la setmana passada un menjar d'empleats i socis que va comptar amb un fermall final molt especial: l'actuació de l'humorista i locutor rubinense Edgar Hita.

L'actual reforma succeeix a una anterior duta a terme fa vint anys. En aquella ocasió es van construir tres plantes de 350 metres quadrats que van suposar una millora de diferents departaments com l'oficina tècnica, màrqueting o producció. En aquest cas, la nova ampliació converteix el magatzem de Electricfor en una àmplia superfície de 1260 metres quadrats que marcarà un abans i un després en la logística de l'empresa.

En una empresa de fabricació industrial amb marcat caràcter internacional com és Electricfor, resulta de vital importància comptar amb un espai ben organitzat que faciliti un màxim control de tot el procés de fabricació, instal·lació, posada en marxa i manteniment de tota la seva gamma de productes. Un bon sistema logístic amb el qual integrar aprovisionament, producció i distribució física permet a les empreses ser més rendibles i sostenibles en la seva cerca d'una conjunció perfecta entre eficiència, eficàcia i efectivitat. Per això un magatzem millor implementat suposa un avanç en la productivitat de Electricfor en reduir el desplaçament entre les diferents ubicacions on es realitza per exemple el picking o preparació de comandes.

Davant un món cada vegada més competitiu i exigent, Electricfor desitja donar una resposta cada vegada més àgil al mercat de fabricació de resistències elèctriques calefactores.  També tenir un balanç òptim entre la cadena de subministrament i la xarxa logística amb clients i proveïdors del sector de l'enginyeria i la maquinària industrial, el sector hidràulic, de gas i petroli, refrigeració i energies renovables.




Tornar Font: Electricfor
Electricfor inaugura la nova ampliació del seu magatzem logístic de resistències elèctriques
Electricfor inaugura la nova ampliació del seu magatzem logístic de resistències elèctriques