DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor fabrica una resistència elèctrica destructora d'ozó capaç de treballar a 500 °C (28/11/2019)

La fàbrica de resistències elèctriques industrials Electricfor acaba de dissenyar un escalfador de pas com a destructor d'ozó tèrmic la temperatura de treball del qual és de 500 °C. La resistència escalfa directament l'ozó per contacte perquè es torni a formar oxigen ambiental i atòmic.

Els calefactors de pas GCB compten sempre amb un grup calefactor col·locat sobre un cos tubular d'acer o acer inoxidable. En aquests tipus de resistències d'immersió el fluid en contacte la temperatura del qual es vol augmentar circula per dins, adreçat pels deflectors que hi ha intercalats. D'aquesta forma hi ha major control de la temperatura de procés i s'aconsegueix un rendiment energètic màxim. En el cas del destructor d'ozó fabricat per Electricfor, aquest incorpora un sensor d'alta temperatura regulada per un controlador. La seva resistència és de tipus Incoloy 800, aliatge de níquel-cromo usada per a mantenir estable una estructura durant una exposició prolongada a temperatures altes. Per la seva eficàcia enfront de l'oxidació i la carbonització, s'usa en aplicacions exposades a ambients corrosius.

El recipient del nou escalfador és d'acer inoxidable AIS304, seleccionat igualment pel seu bon comportament enfront de la corrosió i les altes temperatures. Les seves propietats mecàniques i un baix contingut en carboni fan que s'usi sovint en aplicacions amb soldadura. Compta a més amb aïllament de fibra de sílice i caixa de connexions AISI304 IP 42.

El Departament Tècnic de Electricfor dissenya i fabrica resistències elèctriques calefactores buscant sempre la millor solució a les necessitats de cada instal·lació. La combinació d'eficàcia, consum i control és el que defineix tant els seus productes estàndard com els fets a mesura des de fa més de cent anys. Per a més informació, no dubti a contactar-nos.




Tornar
Electricfor fabrica una resistència elèctrica destructora d'ozó capaç de treballar a 500 °C