DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques d'immersió per a banys galvànics (26/08/2019)

Recentment, Electricfor ha portat a terme la fabricació de 250 submergibles formats per resistències elèctriques d'immersió per una línia de banys galvànics. Aquests submergibles, fabricats en titani i acer inoxidable 316L, compten amb una potència de 550 kW.


Què són els banys galvànics?


Els banys galvànics consisteixen en cobrir amb una capa metàl·lica, contínua i adherent, la superfície d'un material o líquid agressiu en la qual el seu conductor es troba immers en un electròlit. Aquesta capa rep el nom de recobriment electrolític.


Entre els principals objectius dels recobriments electrolítics es troba l'augment de la resistència a la corrosió, a la duresa superficial o a la resistència al desgast, entre d'altres.

Principals característiques dels submergibles per galvanotècnia d'Electricfor


Els submergibles per a aplicacions de galvanotècnia d'Electricfor es fabriquen amb materials altament resistents a la corrosió, entre els quals trobem el titani, l' Incoloy®, el Teflón®, el pyrex i la porcellana.


A més, tots ells compten amb un capçal hermètic de resina amb un grau de protecció IP67 l'objectiu principal del qual és evitar la penetració de vapors en banys químics i electrolítics.


Per a més informació sobre les resistències d'immersió per a banys galvànics, no dubteu a posar-vos en contacte amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Resistències elèctriques d'immersió per a banys galvànics