DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques per al transport de betum (22/07/2019)

El transport en calent de betum per carretera, ferrocarril i vaixell precisa de contenidors especials que assegurin el manteniment de la temperatura adequada a través d'escalfadors que estiguin homologats i compleixin amb les normatives ADR i CSC.


Electricfor ha fabricat 4 escalfadors amb resistències elèctriques, i una potència de 30.000W cada un, amb l'objectiu de mantenir calent el betum allotjat en contenidors de 20" per al seu transport.


Aquests contenidors compten amb una capacitat de 29.500 litres i, opcionalment, dues cambres de combustió en els seus extrems. En ells s'han instal·lat els escalfadors esmentats per mantenir la temperatura de 150ºC. La longitud de cada un dels escalfadors és de 5,5 metres i estan fabricats completament en acer inoxidable. Així mateix, també compten amb un espai tèrmic que aïlla les connexions de la temperatura.


Per a una major protecció a l'exposició exterior, la caixa de connexions es fabrica amb protecció IP66.   


Si necessiteu més informació sobre els equips per a transport especial dissenyats i fabricats per Electricfor, no dubteu en contactar amb el seu departament comercial.




Tornar
Resistències elèctriques per al transport de betum
Resistències elèctriques per al transport de betum