DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques foses en alumini (29/05/2019)

Una de les aplicacions menys conegudes de les resistències elèctriques d'Electricfor, i que està directament relacionada amb la certificació ATEX en entorns explosius, és la injecció de plàstic.


Major dissipació de la calor


Parlem en aquest cas de resistències foses en alumini que faciliten la transmissió de calor i que permeten una major càrrega per cm², ja que compten amb una millor dissipació de la calor. Opcionalment, aquestes resistències, que estan especialment dissenyades per a entorns explosius i que, en conseqüència, compten amb certificació ATEX, poden portar internament tubs de refrigeració disposats de manera simètrica a l'element calefactor per proporcionar un refredament uniforme en tot el cos fos.


Opcions de disseny


Pel que fa a les seves opcions de disseny, les formes poden ser variades i totalment personalitzades segons les necessitats de cada projecte. El disseny en forma de "L", que es mostra a la foto adjunta, s'empra normalment en matrius d'extrusió quadrades i rectangulars.


A més, les abraçadores es poden dissenyar amb aletes exteriors amb l'objectiu d'aconseguir un refredament més ràpid.

Altres aplicacions


Altres aplicacions habituals dels escalfadors ATEX fosos en alumini són:


-    Els gasificadors d'amina.
-    Les extrusores de plàstic.
-    Les màquines de segellat.
-    Els processos químics.


Per a més informació sobre l'aplicació d'aquest tipus de resistències elèctriques amb certificació ATEX, no dubteu en contactar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Resistències elèctriques foses en alumini
Resistències elèctriques foses en alumini
Resistències elèctriques foses en alumini