DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Bancs de càrrega amb resistències elèctriques per a vehicles elèctrics (29/04/2019)

Recentment, Electricfor ha portat a terme la fabricació de dos equips complets de bancs de càrrega amb resistències elèctriques per a una empresa líder en el sector de la recàrrega intel·ligent de vehicles elèctrics. El disseny proposat pel client ha estat validat pel nostre departament d'enginyeria (normalment és Electricfor qui dissenya els seus propis bancs de càrrega).


Precisament, i gràcies a la llarga experiència d'Electricfor al sector de les energies renovables, ha estat possible realitzar aquest projecte, l'objectiu principal del qual és poder testar el carregador elèctric amb un banc de càrrega elèctric en un laboratori.


Què és un banc de càrrega?


Un banc de càrrega és un equip que incorpora una alineació interna de resistències elèctriques blindades amb un ventilador incorporat per airejar-les i eliminar la calor interna que es produeix al seu interior.


Dit banc de càrrega té una potència de 180 kW i les resistències que es troben en el seu interior poden treballar sota una tensió de 1.000Vdc.


Es tracta doncs d'un projecte molt interessant que posa de manifest, un cop més, el compromís d'Electricfor amb les energies renovables, i amb l'auge que està tenint la fabricació i llançament de nous cotxes elèctrics.


Per a més informació sobre aquest projecte i els equips que formen part d'aquests bancs de càrrega, podeu consultar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Bancs de càrrega amb resistències elèctriques per a vehicles elèctrics