DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques per a l'escalfament d'aire i aigua a Climatitzación y Refrigeración 2019 (04/03/2019)

Del 26 de febrer a l'1 de març, les resistències elèctriques d'Electricfor per a l'escalfament d'aire i aigua han estat presents a Climatitzación y Refrigeración 2019, el Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació, Fred Industrial i Comercial situat a Ifema Madrid.


Paral·lelament a Climatització i Refrigeració també es van celebrar Tecnova Piscinas, Siga i Genera, on Electricfor també va estar present.


Què és Climatitzación y Refrigeración?


C&R és un saló internacional on es donen a conèixer les solucions més avançades del mercat pel que fa a climatització i s'ofereix una visió global de la indústria a través de les novetats presentades per més de 375 empreses. Aquestes novetats inclouen innovació en tecnologia aplicada, optimització i control d'instal·lacions, disseny d'equips, nous refrigerants, reducció de despeses energètiques i cura del medi ambient.


Per la seva banda, Genera és la fira internacional de l'energia i el medi ambient; mentre que Tecnova Piscinas i Siga estan estretament relacionades amb la tecnologia i la innovació en piscines i gestió de l'aigua.


Tots aquests salons tenen com a principal objectiu captar l'atenció i l'interès dels seus assistents per la innovació tecnològica, l'eficiència energètica i el medi ambient.


Aplicacions dels productes d'Electricfor


A totes les fires esmentades que, com ja hem comentat, han comptat amb la presència d'Electricfor, és aplicable el seu producte principal:


-    A Climatitzación y Refrigeración, escalfament d'aire-aigua i desglaç.
-    A Tecnova Piscinas, escalfament d'aigua.
-    A Siga, escalfament d'aigua.
-    A Genera, escalfament d'aire, gas i aigua. També aplicacions relacionades amb l'enginyeria.


Per a més informació i detalls sobre els productes i aplicacions d'Electricfor, podeu contactar amb el seu departament comercial.




Tornar
Resistències elèctriques per a l'escalfament d'aire i aigua a Climatitzación y Refrigeración 2019
Resistències elèctriques per a l'escalfament d'aire i aigua a Climatitzación y Refrigeración 2019