DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències elèctriques calefactores d'Electricfor premiades en un projecte de TEDAGUA (28/01/2019)

La generació d'energia i el tractament d'aigua és una de les aplicacions que les resistències elèctriques calefactores d'Electricfor poden dur a terme dins de grans projectes.


Recentment, un d'aquests projectes dut a terme per TEDAGUA, membre del GRUP COBRA (ACS), ha estat premiat pel disseny, construcció i operació durant cinc anys d'una planta de dessalinització, una línia de transferència i un dipòsit d'aigua potable a Yibuti (Djibouti, en francès) per ONEAD, la companyia nacional d'aigua d'aquest país africà.


L'aportació d'Electricfor al projecte

Aquesta planta de dessalinització, que té una capacitat de 22.500 m3 per dia, ha comptat amb l'aportació de dos grups calefactors amb brida per part d'Electricfor. Aquests estan formats per múltiples varetes en forma d' "U" que es troben dins d'un tub d'aliatge i el muntatge es realitza en una brida ANSI.


Així mateix, ambdós equips també disposen d'una caixa de connexions en acer inoxidable especialment dissenyada per a la seva resistència en ambients humits. A més, unes planxes separadores són les encarregades del contacte entre resistències gràcies al seu repartiment uniforme al llarg de tot el seu cos.


Amb projectes com aquest, dut a terme per TEDAGUA, que a més és guardonada per la seva eficiència, Electricfor demostra de nou el seu potencial en el disseny i fabricació de resistències elèctriques i elements calefactors. Per aquest motiu, i gràcies a la seva experiència de més de 100 anys en el sector, són moltes les empreses que compten amb la seva participació en grans projectes.




Tornar
Les resistències elèctriques calefactores d'Electricfor premiades en un projecte de TEDAGUA