DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques flexibles per a la Gamma Defrost (19/12/2018)

Electricfor, amb resistències elèctriques blindades per descongelació, lidera el mercat del fred industrial nacional, estant present entre els principals fabricants del sector. Per a això, posa a disposició dels seus clients una àmplia gamma de calefactors tubulars flexibles especialment dissenyats per obtenir un producte de la més alta qualitat, l'anomenada Gamma Defrost.


Calefactors amb un ampli ventall de possibilitats


Fabricats en Incoloy®-800 i Incoloy®-825, acer inoxidable AISI-321, AISU-316 i coure, tots els calefactors de la Gamma Defrost es dissenyen i fabriquen tenint en compte les principals necessitats del client.


A més, els elements utilitzats per a aquesta aplicació estan encapsulats en els seus extrems amb acabats de silicona o neoprè per garantir l'estanquitat a l'aigua (IP67). La càrrega calorífica de la part calefactora es calcula en funció de la seva aplicació, ubicació i condicions de treball; per la qual cosa és essencial el treball de disseny i fabricació juntament amb el client.


Pel que fa a aplicacions, els calefactors de la Gamma Defrost són d'aplicació en el fred industrial, les càmeres frigorífiques i congeladors, o la calefacció per a canonades i dipòsits amb elements blindats, entre moltes altres.


Per obtenir més informació sobre les resistències elèctriques flexibles de la Gamma Defrost d'Electricfor, no dubteu en contactar amb el seu departament comercial.




Tornar
Resistències elèctriques flexibles per a la Gamma Defrost