DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Propera presència d'Electricfor a les fires Innotrans i Gastech (28/08/2018)

Durant el mes de setembre, les resistències elèctriques d'Electricfor seran presents en dues fires de marcat caràcter internacional: Innotrans i Gastech, amb l'objectiu de posicionar el seu catàleg de productes elèctrics relacionats amb el sector ferroviari i l'escalfament en atmosferes explosives (ATEX).

InnoTrans, la fira más gran del transport ferroviari

Innotrans es presenta com la major fira internacional enfocada al sector del transport ferroviari. Celebrada de forma bianual al recinte firal Messe Berlin, a cadascuna de les seves edicions - que es van iniciar el 1996 - el nombre d'expositors ha anat en augment, igual que el de països representats (2955 i 60 respectivament, en la seva última edició del 2016).

Per a aquest any, els dies escollits per a la seva celebració seran els que van del 18 al 21 de setembre i, a part dels cinc segments firals presents - entre els quals s'inclouen sectors com el de la tecnologia i la infraestructura ferroviària, el transport públic, la construcció de túnels ferroviaris i el revestiment d'interiors - també es complementarà amb l'anomenada Innotrans Convention, un programa de suport empresarial d'alt nivell.

La Innotrans també destaca per la seva zona d'exposició única a l'aire lliure en una via de 3500 metres de longitud on s'exposen des de vagons cisterna fins trens d'alta velocitat.

Per la seva banda, Electricfor exposarà les seves solucions termoelèctriques a mida destinades a la calefacció de vagons per a passatgers i cabines de comandament del personal on cal aconseguir un nivell de confort òptim. Entre aquestes solucions podem trobar bateries elèctriques per equips HVAC, calefactors elèctrics per a escalfament d'aire, calefactors per mòduls de lavabo, escalfadors de vies de ferrocarril i tramvies, elements tubulars plans o calefactors amb aleta.

Gastech, l’exposició líder per indústries globals del sector energètic

Amb una història que la precedeix de més de 45 anys, Gastech - que es presenta en format fira i conferència - sempre ha estat a l'avantguarda del mercat internacional de gas i energia. I és que aquest esdeveniment de renom mundial es considera com el punt de trobada més important per als professionals de l'energia a escala internacional.

Gastech s'ha convertit ràpidament en un esdeveniment d'energia de pròxima generació, donant la benvinguda a les principals companyies d'energia integrades, empreses de serveis públics globals, contractistes, constructors navals, companyies d'oleoductes, fabricants com Electricfor, proveïdors de tecnologia i empreses de serveis, tots ells amb un paper actiu molt important en la cadena de valor energètic global.

En el cas d'Electricfor, el seu principal objectiu i aposta forta per a la present edició de Gastech és la presentació de les seves novetats en matèria ATEX per al sector del gas i el petroli. Cal recordar, que Electricfor disposa d'una directiva definida per a aquests casos i que es pot consultar al següent enllaç: http://www.electricfor.es/ca/333103/Directiva-ATEX.htm

Per a més informació sobre el catàleg de productes complet d'Electricfor i de la presència d'aquesta a Innotrans i Gastech, podeu posar-vos en contacte amb el seu departament comercial.





Tornar
Propera presència d'Electricfor a les fires Innotrans i Gastech
Propera presència d'Electricfor a les fires Innotrans i Gastech