DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Presència de les resistències elèctriques d'Electricfor a Navalia (20/03/2018)

Del 22 al 24 de maig, Electricfor estarà present amb les seves resistències elèctriques en la setena edició de Navalia, la fira internacional de la indústria naval que, com cada any, se celebra a la ciutat de Vigo (Galícia) i on es podrà constatar de forma real la recuperació que ha experimentat la indústria naval després dels durs anys de recessió econòmica.

Amb una gran promoció a escala internacional, Navalia comptarà amb la presència d'expositors i visitants procedents de països com Portugal, França, Itàlia, Regne Unit, Alemanya o Països Baixos (en l'anterior edició van ser més de 25.000 i 500 respectivament), i pertanyents principalment al sector de la construcció naval i a tota la indústria auxiliar relacionada amb aquest: motors, maquinària, art de pesca, electricitat i electrònica, etc.

Per què Navalia?

El principal objectiu de Navalia és aconseguir que el sector naval compti amb una marca de referència en el mercat capaç de fer arribar aquesta fira als països més importants del món, i posicionant, a més, la ciutat de Vigo com a potència internacional en termes de construcció naval.

Així mateix, i per impulsar també el caràcter emprenedor en el sector naval, la fira comptarà amb un espai especialment dedicat a aquesta matèria on les start-ups podran donar a conèixer els seus productes i on es podran realitzar trobades amb possibles inversors.

El cas d'Electricfor

Com a representant del sector de l'electricitat i l'electrònica, Electricfor oferirà als visitants de Navalia la seva extensa experiència en el disseny i la fabricació de resistències calefactores i equips d'escalfament elèctrics especials per a aplicacions navals, offshore i industrials, així com productes amb certificació especial ATEX per a entorns amb atmosferes explosives.

De la mateixa manera, Electricfor ofereix solucions d'escalfament d'aire en equips de climatització i sistemes HVAC per a aplicacions marines, vaixells i offshore sota la marca comercial CFOR.


Per a més informació sobre Navalia, podeu consultar el següent enllaç: https://www.navalia.es/es/





Tornar
Presència de les resistències elèctriques d'Electricfor a Navalia
Presència de les resistències elèctriques d'Electricfor a Navalia