DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor celebra 100 anys com a fabricant de resistències elèctriques (23/01/2018)

Fa 100 anys, Electricfor iniciava el seu camí com a fabricant de petits electrodomèstics i resistències elèctriques calefactores. Avui, el compromís que va adquirir amb tots els seus clients des del primer dia segueix vigent: acompanyar-los en tots aquells projectes que requereixin l'experiència adquirida per Electricfor dins de l'àmbit electro tèrmic industrial.

I és que l'excel·lent treball realitzat per tot l'equip d'Electricfor ha afavorit que els seus productes hagin pogut adaptar-se de forma immillorable a indústries tan diverses com la química, la petroliera, la ferroviària, l'energia i processos, gràcies al disseny d'equips amb un alt grau d'inversió en enginyeria; tots ells desenvolupats per un complet departament d'R+D.

A més, i com a conseqüència de l'existència d'un tipus d'atenció al client centrada en l'eficàcia i el rigor, i sempre deixant de banda la ubicació geogràfica de cada un dels seus clients, Electricfor sempre ha procurat i procura oferir la millor resposta amb la vista sempre fixada en futurs projectes d'envergadura.

El respecte, el compromís i la consciència d'equip com a valors fonamentals i essencials de la companyia segueixen prevalent i prevaldran al llarg de tots els projectes que encara estan per venir.

Gràcies a tots per la confiança i, felicitats!




Tornar
Electricfor celebra 100 anys com a fabricant de resistències elèctriques