DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Termòstat electrònic contra la legionel·la (21/09/2017)

Dins de l'extensa gamma de productes relacionats amb les resistències elèctriques dissenyades i fabricades per Electricfor, trobem aquells relacionats amb el control i la regulació. En la seva majoria, aquests responen al compromís de l'empresa respecte al disseny i fabricació d'elements elèctrics que puguin complir una funció determinada en la societat actual. Entre ells, i directament relacionat amb el camp de la salut, trobem l'anomenat termòstat electrònic contra la legionel·la.

Tal com indica el seu nom, aquest tipus de termòstat està especialment indicat per a garantir una correcta esterilització dels conductes en els quals circula i s'acumula aire o aigua calenta de tipus sanitari.

Amb un mode d'actuació automàtic que actua a través de cicles de temps mostrats i programats per l'usuari, el termòstat realitza neteges de tipus periòdic a través d'un sistema que consisteix a augmentar la temperatura de la instal·lació en un temps determinat.

Entre les seves aplicacions més usuals trobem edificis d'habitatges, bugaderies o centres públics de gran concurrència com poden ser gimnasos, escoles, oficines, hospitals, hotels, etc.

Per a més informació sobre el termòstat electrònic contra la legionel·la i/o sol·licitud de pressupost, podeu contactar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Termòstat electrònic contra la legionel·la