DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Truca'ns al (0034) 935 860 045

Notícies

Ultimes noticies relacionades amb resistencies elèctriques


Disseny i fabricació d'escalfador de pas per a aire comprimit. Sector Especialitats Químiques

Electricfor, especialista en el disseny i fabricació de resistències elèctriques, ha dissenyat i fabricat un escalfador de pas grup GCP amb quadre de control per a l'empresa CIMO, situada a Suïssa.


Quina és la utilitat d'un escalfador GCP?


La funció principal d'un escalfador...


Resistències elèctriques foses en alumini

Una de les aplicacions menys conegudes de les resistències elèctriques d'Electricfor, i que està directament relacionada amb la certificació ATEX en entorns explosius, és la injecció de plàstic.


Major dissipació...


Bancs de càrrega amb resistències elèctriques per a vehicles elèctrics

Recentment, Electricfor ha portat a terme la fabricació de dos equips complets de bancs de càrrega amb resistències elèctriques per a una empresa líder en el sector de la recàrrega intel·ligent de vehicles elèctrics. El disseny proposat pel client ha estat validat pel nostre departament d'enginyeria (normalment és Electricfor qui dissenya...


Resistències elèctriques per a l'escalfament d'aire i aigua a Climatitzación y Refrigeración 2019

Del 26 de febrer a l'1 de març, les resistències elèctriques d'Electricfor per a l'escalfament d'aire i aigua han estat presents a Climatitzación y Refrigeración 2019, el Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació, Fred Industrial i Comercial situat a Ifema Madrid.


Les resistències elèctriques calefactores d'Electricfor premiades en un projecte de TEDAGUA

La generació d'energia i el tractament d'aigua és una de les aplicacions que les resistències elèctriques calefactores d'Electricfor poden dur a terme dins de grans projectes.


Recentment, un d'aquests projectes dut a terme per