DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques calefactores per a calderes elèctriques (12/07/2017)

Entre l'extensa gamma de resistències elèctriques que es troben al catàleg d'Electricfor, trobem les relatives a calderes elèctriques que, entre moltes altres qualitats, compten amb les següents característiques:

  • Compostes per elements tubulars blindats de coure niquelat de 8 mm, la resistència incorporada es troba aïllada amb òxid de magnesi electrofós.
  • Se subministren amb platines de doble embotició, amb xapa d'acer inoxidable o bé en acer corejat. A petició prèvia del client, és possible subministrar-les amb altres tipus de platina.
  • Les seves soldadures estan formades per un aliatge de plata.
  • Contenen borns de M4 en material inoxidable.

A més, és possible fabricar-les en tubs d'acer inoxidable en cas que hagin de ser instal·lades en instal·lacions amb aigües dures, àcides o alcalines.

Entre les seves aplicacions, deixant de banda les calderes elèctriques, també poden instal·lar-se en circuits auxiliars per a aigua corrent o per a banys i piscines.

Per a més informació sobre les resistències elèctriques calefactores per a calderes elèctriques, no dubteu en contactar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Resistències elèctriques calefactores per a calderes elèctriques