DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Programa de fabricació d'elements tubulars blindats (05/07/2017)

Amb gairebé 100 anys d'experiència en el sector de les resistències elèctriques, Electricfor compta amb els coneixements necessaris per distingir perfectament quins són els elements i sistemes calefactors que funcionen a la perfecció i els que no.

Atès que per a la companyia és fonamental la comunicació entre fabricant i client, aquesta compte amb un complet equip de Tècnics Comercials que, juntament amb l'Oficina Tècnica i el departament d'R+D, són els encarregats d'optimitzar al màxim el producte final.

És per això que, entre moltes altres innovacions, sempre pensades per donar un servei de qualitat al client, aquests departaments posen a la seva disposició un complet programa de fabricació d'elements tubulars blindats que permet escollir entre la longitud màxima del tub i les diferents opcions normalitzades de diàmetre d'aquest (sigui en versió rodona o quadrada).

Els productes que es troben dins d'aquest programa de fabricació també s'ofereixen en versió estandarditzada per poder oferir un servei més àgil a cadascun dels seus clients. També és possible subministrar-los, sempre sota demanda, amb certificació UL (Underwriters Laboratories) per els EUA i Canadà.

Per a més informació sobre el programa de fabricació d'elements tubulars blindats, podeu consultar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Programa de fabricació d'elements tubulars blindats