DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències elèctriques tipus cartutx (09/05/2017)

Les resistències elèctriques tipus cartutx es caracteritzen per la seva forma cilíndrica i per mostrar les seves connexions a l'exterior, que tenen com a funció principal la d'escalfar blocs metàl·lics. Per norma general, i segons el seu tipus de construcció, podem distingir entre cartutxos d'alta densitat i cartutxos de baixa densitat.

En el cas d'Electricfor, les resistències cartutx són d'alta densitat i estan construïdes sobre tubs d'acer inoxidable AISI 321 rectificat i calibrat que compten amb un fons soldat i un estancament que pot suportar una pressió de fins a 60 kg/cm2.

Dins del seu catàleg, Electricfor ofereix la següent gamma d'elements als seus clients:

-    Cartutxos calefactors elèctrics d'alta densitat CFOR
-    Cartutxos elèctrics calefactors d'alta densitat TH
-    Cartutxos calefactors monotub de gran longitud

Pel que fa a les seves aplicacions principals, i com ja hem comentat al principi, aquest tipus de resistències estan destinades a l'escalfament de blocs metàl·lics i de líquids, a la indústria de l'embalatge i de  l'alumini, així com en processos d'injecció de plàstics, entre d'altres.

Per a més informació o sol·licitud de pressupost sense compromís sobre aquest tipus d'elements, podeu contactar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Les resistències elèctriques tipus cartutx