DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Fundes aïllants per cablejat i resistències elèctriques (24/04/2017)

Dins de la gamma de productes d'Electricfor, amb una llarga trajectòria en el disseny i distribució de resistències elèctriques, trobem les anomenades fundes aïllants per a cablejat i elements calefactors que tenen com a principal objectiu la resistència a l'abrasió i a la corrosió. A més, també ofereixen protecció mecànica i contra temperatures altes.

Tipus de fundes aïllants


Electricfor disposa de 4 models de fundes aïllants fabricades en materials que afavoreixen especialment la protecció de cablejat i dels elements calefactors que formen part de, per exemple, petits electrodomèstics:

-    Funda aïllant de fibra de vidre amb capa de cautxú de silicona pertanyent a la Gamma TU-FIVISI --> es tracta d'una funda trenada fabricada en fibra de vidre i que conté una capa de cautxú de silicona. Pot suportar temperatures de fins a 290 °C i és adequada per a la resistència en entorns humits i atmosferes químiques. Entre les seves aplicacions més habituals, la podem trobar en el cablejat intern de màquines rotatives, en aparells calefactors o com aïllament tèrmic d'arnesos de cables.

-    Funda aïllant de fibra de vidre impregnada amb vernís de silicona pura, models TU-FIVI --> de la mateixa manera que l'anterior funda, aquesta també és trenada i de fibra de vidre, encara que totalment desencimada i impregnada amb vernís de silicona pura. La temperatura màxima que pot suportar és de 400 ° C, és incombustible i adequada per a una resistència mecànica. És d'aplicació habitual en elements calefactors, aparells de cocció i màquines electrotèrmiques.

-    Funda aïllant trenada de fibra de silici, models TU-SILICIO --> amb una bona flexibilitat i un excel·lent aïllament tèrmic, aquesta funda aïllant pot suportar temperatures de fins a 1.200 ° C i posseeix una resistència química molt alta per àcids. La seva aplicació habitual es troba en arnesos no conductors com a protecció, i en forns i estufes industrials.

-    Funda aïllant de fibra mineral banyada de cautxú de silicona, models TU_FIMINSI --> aquest tipus de funda posseeix una molt bona flexibilitat en temperatures baixes i el seu trenat espès garanteix una protecció tèrmica. A més, conté una capa de silicona que és resistent a les flames i que actua com a reforç de la seva eficiència tèrmica. S'aplica principalment en el sector de la siderúrgia, la química i la petroquímica, així com en la construcció naval i ferroviària. La seva norma d'aplicació es basa en la norma aeronàutica americana SAE 1072.

Per a més informació sobre les fundes aïllants per cablejat i resistències elèctriques d'Electricfor, podeu posar-vos en contacte amb el seu departament comercial.




Tornar
Fundes aïllants per cablejat i resistències elèctriques