DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques calefactores en panells per a la cria i cura d'animals (08/03/2017)

Electricfor posa a disposició del sector de l'avicultura i la ramaderia, resistències elèctriques calefactores en panells per a la cria i cura d'animals.

I és que la calefacció d'animals de granja és actualment una de les principals preocupacions dels productors, ja que moltes espècies són molt vulnerables als canvis de temperatura. És per això que Electricfor posa a la seva disposició panells elèctrics i llums infraroges calefactores que permeten l'estalvi d'energia i l'augment de la productivitat, a més de millorar la comoditat d'aquests animals.

Aquests panells elèctrics estan especialment dissenyats per proporcionar calor suplementari i proporcionar un espai confortable per als animals.

Principals característiques dels panells elèctrics


Amb una potència de 125 W, el fet d'estar fabricats en fibra de polièster i una capa enduridora de resina permet que els panells puguin funcionar en ambients adversos, però sense que hi entri aigua i humitat, ja que compten amb un grau de protecció IP-55.

De la mateixa manera, la calor es distribueix de manera uniforme i la potència es divideix en dues zones repartides també uniformement. El client també compta amb la possibilitat d'optimitzar el consum de potència mitjançant la connexió de dos reguladors (d'energia i potència) o bé mitjançant l'ús d'un interruptor per a la selecció dels diferents tipus de connexions.

El seu disseny també permet el bloqueig de corrents d'aire fred procedents de fosses.

Per a més informació sobre l'aplicació de resistències elèctriques en el camp de l'avicultura i la ramaderia, podeu consultar el següent enllaç: http://www.electricfor.es/ca/78977/Avicultura-/-Ramaderia.htm




Tornar
Resistències elèctriques calefactores en panells per a la cria i cura d'animals