DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Sistema innovador de calefacció d’aigua purificada per al sector biofarmacèutic (23/04/2024)

Electricfor continua apostant per l'aplicació de tecnologies sostenibles i eficaces amb el disseny i la fabricació d'aquest sistema avançat de calefacció d'aigua purificada per a un dels seus principals clients, líder europeu en el sector biofarmacèutic.

Aquest nou equipament, amb una capacitat de 60 KW, està destinat a la calefacció d'aigua purificada. Compta amb una brida de tipus Clamp i elements calefactors fabricats en acer inoxidable AISI 316L, garantint la màxima resistència a la corrosió i una higiene impecable amb un valor Ra (rugositat superficial) inferior a 0,5, assegurant la puretat i qualitat de l'aigua tractada.

A més, el disseny incorpora una envoltant aïllant composta per llana de roca i una coberta de làmina d'alumini, la qual cosa optimitza la retenció de calor i minimitza la pèrdua energètica. La temperatura de sortida de l'aigua arriba als 125 °C, ideal per als processos biofarmacèutics que requereixen condicions precises i controlades.

El sistema també inclou una sonda avançada i un regulador per al control meticulós de la temperatura, permetent ajustos precisos i fiables per adaptar-se a diverses necessitats operatives.

La calefacció d'aigua purificada és fonamental per garantir que els processos dins de la indústria biofarmacèutica siguin segurs, eficients i conforme a les normatives aplicables. Aquest desenvolupament no només reforça la posició d'Electricfor en la innovació tecnològica en el tractament de l'aigua, sinó que també subratlla el seu compromís amb la implementació de solucions que recolzen l'eficiència i la sostenibilitat.




Tornar
Sistema innovador de calefacció d’aigua purificada per al sector biofarmacèutic