DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor tanca amb èxit la seva participació en *Expoquimia 2023 (30/06/2023)

Expoquimia, la Trobada Internacional de la Química organitzat per Fira de Barcelona, va celebrar aquest mes de juny una nova edició. Electricfor no podia faltar a la cita, que va complir totes les expectatives acollint a gairebé 19.000 visitants durant quatre dies d'intensa activitat. Vam aprofitar l’ocasió per presentar les novetats de la nostra companyia en escalfadors elèctrics i resistències elèctriques per a aplicacions químiques i processos industrials en general.

La fira Expoquimia, que té lloc de manera bianual, és considerada l'esdeveniment líder del sector a Espanya, i és, sens dubte, una de les principals del seu àmbit a Europa. Serveix de gran aparador per  donar a conèixer els últims avanços, productes i serveis relacionats amb la Química i el plàstic. També per a estar al dia de les tendències que marcaran el futur. Enguany han estat representades més de 1500 marques mitjançant conferències, simposis, activitats i 590 expositors directes, entre ells el d’Electricfor. El seu eix central va ser l'economia circular, la digitalització de la indústria i la transferència tecnològica.

Electricfor ha pogut comprovar aquests dies l'atmosfera tan optimista que es respira al sector químic. Els nostres equips d'escalfament amb resistències elèctriques són dissenyats tenint en compte les solucions que exigeix el mercat, i en aquest sentit, podem contribuir en un sector clau per al desenvolupament econòmic. Mitjançant les seves aplicacions en sectors com el farmacèutic, l'energètic, el petroquímic, la indústria de processos (electrificació com a clau per a la descarbonització i producció d'hidrogen), cada dia som més conscients que hem d'apostar per la sostenibilitat. Per a això és fonamental comptar amb tecnologia punta capaç d'oferir un control exhaustiu dels processos de producció.

Durant l'exposició, el departament comercial d’Electricfor va presentar un catàleg l'àmplia gamma del qual comprèn elements calefactors no sols per a la indústria química, sinó també per a la petroquímica i per a galvanotecnia, pintura i vernissos, plàstic i tractament de superfícies. Al nostre estand vam concedir especial protagonisme als super escalfadors per a producció i/o sobre escalfament de vapor, així com aplicacions en processos de producció d'hidrogen com a energia alternativa. Entre els visitants (en la seva majoria professionals, investigadors i acadèmics de tot el món) també van despertar interès els grups calefactors per a zones ATEX (atmosferes explosives) per a escalfament de líquids i gasos, incloent-hi elements fosos en alumini.

Les visites i consultes rebudes durant la fira Expoquimia van tenir sobretot un perfil tècnic, la qual cosa consolida la confiança d'aquest col·lectiu en el nostre producte. Des d’Electricfor valorem enormement la qualitat dels contactes comercials realitzats, tenint en compte que, com a empresa, dissenyem i produïm elements i equips d'escalfament per atendre aquest sector en particular, adaptant el nostre disseny a les necessitats de cada aplicació.

Expoquimia 2023 ha estat un estupend espai de networking, oportunitats comercials i intercanvi de coneixements. Un any més, va aconseguir l'objectiu de promoure la col·laboració i el desenvolupament de negocis. Per això esperem tornar en el futur amb més novetats que mostrar.




Tornar
Electricfor tanca amb èxit la seva participació en *Expoquimia 2023
Electricfor tanca amb èxit la seva participació en *Expoquimia 2023