DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor exposa a Escoferia 2018 (23/05/2018)

El passat 10 de maig, Electricfor - especialista en el disseny i fabricació de resistències elèctriques calefactores - va ser present amb un estand propi a l’Escoferia, un dels grans esdeveniments del sector dels professionals de la instal·lació.

Ubicada al Centre de Convencions Internacional del Fòrum de Barcelona, la present edició va comptar amb més de 70 expositors que van donar a conèixer les darreres novetats i línies de negoci d'aquest sector en continu canvi.

A més de ser considerada com una plataforma on presentar totes les innovacions i novetats del sector, l'Escoferia s'ha convertit també en l'esdeveniment de referència tant per a fabricants com per a instal·ladors i prescriptors. Un dels motius rau en l'excel·lent programa de ponències dirigides a tots els professionals que hi assisteixen i a través de les quals es poden adquirir nous coneixements útils per a enfrontar amb garantia els nous reptes del sector. En aquesta última edició els principals temes de les ponències han girat al voltant de les energies renovables, la climatització i els aïllaments.

Per la seva banda, Electricfor va estar presentant la seva extensa gamma de productes i donant a conèixer la seva marca comercial CFOR.

En cas de necessitar més informació o sol·licitud de pressupost per algun dels productes inclosos dins el catàleg d'Electricfor, no dubti en posar-se en contacte amb el seu departament comercial.




Tornar
Electricfor exposa a Escoferia 2018
Electricfor exposa a Escoferia 2018