DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques per emissors d'infrarojos (08/06/2017)

Electricfor, amb 100 anys d'experiència en el sector de les resistències elèctriques, dissenya i fabrica emissors d'infrarojos IRCM i IRCC d'ona mitjana i ona curta depenent del tipus de filament de tungstè emprat en cada cas.

Aquests emissors d'infrarojos estan especialment indicats per a sistemes de durada curts, ja que tant el procés de refredament com el d'escalfament es realitzen en molt poc temps.

El fet d'escollir entre ona mitjana o curta dependrà de la capacitat d'absorció que tingui el material, les necessitats d'escalfament d'aquest, la velocitat en què hagi de produir-se el procés i el tipus d'aplicació per a aquest. Amb referència a aquest últim detall, entre les aplicacions més usuals, trobem processos com la cocció, l'esterilització o la deshidratació. En el pla industrial, els emissors d'infrarojos s'apliquen a la indústria paperera, de l'alimentació o a la tèxtil, entre d'altres.

Entre els seus principals avantatges destaca el fet que tan sols necessiten un reduït espai en les instal·lacions per dur a terme el seu procés de forma eficient o que, gràcies a una regulació precisa, l'estalvi energètic és molt considerable.

Per a més informació sobre els emissors d'infrarojos i els diferents models disponibles per part d'Electricfor, podeu consultar el següent enllaç: http://www.electricfor.es/es/333167/Emisores-de-infrarrojos.htm




Tornar
Resistències elèctriques per emissors d'infrarojos