DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor present a Innotrans amb les seves resistències elèctriques (16/09/2016)

Entre el 20 i el 23 de setembre es celebra a Berlín la fira internacional Innotrans que compta amb la presència d'Electricfor (especialista en el disseny i fabricació de resistències elèctriques) exposant la seva gamma de calefactors elèctrics per a climatització de trens.

La fira internacional Innotrans es celebra cada dos anys i és un punt de trobada per a experts internacionals en comerç exterior i transport de mercaderies. Se la considera la fira líder en el seu sector.

El punt fort de la Innotrans és l'enginyeria de trànsit ferroviari i tot allò que tingui a veure amb les seves infraestructures i el disseny de l'interior de vagons. D'aquí la importància de la presència d'Electricfor en la present edició ja que exposarà la seva gamma de calefactors elèctrics especialment dissenyats per a la climatització de trens, a més d'altres dos productes relacionats:

•    Bateries amb resistències elèctriques
•    Escalfadors d'aigua per a banys
•    Calefactors elèctrics per a climatització amb control integrat

D'altra banda, destacar també la celebració de la Innotrans Convention, un espai on tenen lloc conferències i debats oferts per especialistes del sector i dirigits a tots els professionals que estiguin interessats en l'enginyeria ferroviària i el transport de mercaderies.

Per a més informació sobre la fira internacional Innotrans, podeu consultar el següent enllaç: http://www.innotrans.de/en/




Tornar
Electricfor present a Innotrans amb les seves resistències elèctriques