DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Nova imatge del web d'Electricfor, especialista en resistències elèctriques (21/09/2016)

Electricfor, especialista en resistències elèctriques i amb una experiència de més de 92 anys en el sector, estrena nova imatge a la seva web corporativa.

Amb una aparença més nítida i una estructura més ordenada, la nova versió s'adapta a les noves tendències del disseny web responsive i presenta el seu catàleg de productes d'una forma més accessible i ordenada, havent realitzat, a més, una reordenació de categories dels mateixos. D'aquesta manera, la gamma de productes fabricats per Electricfor són molt més visibles per a l'usuari que desitgi tenir més informació sobre ells.

D'altra banda, l'apartat d'aplicacions de resistències elèctriques també guanya en visibilitat i rellevància. S'ha afegit per a aquest propòsit un nou catàleg d'imatges directament relacionades amb l'aplicació de cada resistència elèctrica.

De la mateixa manera, s'ha afegit un apartat en què l'usuari trobarà les dades de contacte dels distribuïdors oficials dels productes d'Electricfor al món.

En temps moderns, llocs web adients pensant sempre en l'usuari i la seva experiència de navegació.

Per a més informació sobre Electricfor i la seva extensa gamma de resistències elèctriques, no dubteu en contactar amb el seu departament comercial.




Tornar
Nova imatge del web d'Electricfor, especialista en resistències elèctriques