DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Electricfor es consolida com a fabricant de resistències de titani per a aplicacions en aigua de mar i líquids agressius. (06/04/2021)

Després de més de cent anys de recorregut en el disseny i la fabricació d'elements calefactors per a múltiples aplicacions, Electricfor compta avui amb una posició consolidada a la producció de resistències de titani aptes per escalfar tot tipus d'aigües i líquids agressius. Es tracta de resistències elaborades per funcionar en fluids com l’aigua de mar o tractaments amb clor, brom, ozó, electrofísicos o electroquímics.

 

Les resistències elèctriques d'immersió de l'anomenada gamma TIM de Electricfor estan compostes per elements tubulars blindats en titani de Ø8 mm. Aquestes han estat aïllades amb òxid de magnesi electrofos i comprimit per laminació. Compten amb capçals de rosca 1" 1/2 Gas també elaborats en titani. I és que aquest material, al igual que totes les aliatges seves, ofereix una resposta excel·lent enfront de la corrosió en un gran nombre de condicions industrials. Les seves característiques sota tensió a temperatura ambient són molt bones, i és resistent al trencament per fluència fins a 300°C. Però no són les seves úniques avantatges. El titani s'utilitza en estructures d'aplicacions d'alt rendiment perquè permet un bon estalvi de pes gràcies a que combina la seva rigidesa i tenacitat amb una baixa densitat.

 

Electricfor ha dissenyat les seves resistències de titani [gamma TIM, gamma STI/STIM (sumergidors amb mànec) i fabricacions a mida] per a aplicacions en aigua de mar i líquids agressius de manera que puguin tenir un ampli ventall d'aplicacions. Entre elles són habituals indústries químiques i d'electromedicina, maquinàries de neteja, tint i desgreixatge, piscifactories i bullidors, entre d'altres. Per això han estat manufacturades seguint la normativa UNE-EN 60.335 i s'atenen a les exigències de la Directiva de Compatibilitat Electromagnètica 2004/108 CE i de la Directiva de Baixa Tensió 2006/95 CE.

 

No dubti en contactar amb el departament comercial de Electricfor si necessita una informació més completa sobre les nostres resistències tubulars blindades en titani o la resta del nostre catàleg.




Tornar
Electricfor es consolida com a fabricant de resistències de titani per a aplicacions en aigua de mar i líquids agressius.
Electricfor es consolida com a fabricant de resistències de titani per a aplicacions en aigua de mar i líquids agressius.