DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Una prestigiosa enginyeria petroquímica encarrega a Electricfor el disseny i la fabricació de resistències calefactores amb certificació ATEX (28/02/2020)

Electricfor acaba de dissenyar i fabricar per a una prestigiosa enginyeria del Golf Pèrsic diversos escalfadors de pas amb certificació ATEX, indispensable per a garantir a l'efecte de la Directiva 2014/34/EU que les resistències elèctriques i la resta d'aparells emprats en atmosferes explosives fan un treball exempt de risc i de màxima eficiència.

Es tracta d'una signatura especialitzada en projectes de Oil & Gas i petroquímics que emprarà aquests escalfadors industrials en una planta petroquímica de la seva zona per a treballar amb vapor i nitrogen a una temperatura de 450 °C. Com ocorre en tot calefactor de pas, el material a escalfar circula per l'interior adreçat per deflectors intercalats. Les resistències calefactores han estat dissenyades i construïdes amb material Alloy 800 per a major resistència a la corrosió. Aquest aliatge de níquel-ferro-cromo és excel·lent per a prevenir l'oxidació i la carburació a temperatures elevades. L'equip d'escalfament s'ha aïllat amb manta mineral i envolupant d'alumini per a una major optimització de la calor i seguretat.

En Electricfor la fabricació de resistències elèctriques és el resultat de tot un procés de desenvolupament i control del projecte complet d'escalfament des de l'inici. En les nostres solucions termoelèctriques busquem que eficàcia, consum i control es combinin de la millor manera possible. En el cas de les mesures protectores en les resistències ATEX, el nostre propòsit és reduir a nivells òptims la probabilitat que aquestes, ja sigui per temperatura superficial o per arc elèctric, puguin convertir-se en font d'ignició.

Al llar de la seva trajectòria com a empresa dissenyadora i productora de resistències elèctriques calefactores i equips d'escalfament, Electricfor ha fabricat infinitat d'escalfadors de pas GCP a mida, adequant el seu disseny a cada cas particular, sempre en sintonia amb les normatives específiques de cada país i complint les certificacions i aprovacions exigides en cada projecte (IECEx, ATEX, EAC i UL/ CSA). Els nostres escalfadors de pas poden fabricar-se calorifugats o sense calorifugar, depenent de la temperatura d'ús d'aquests, en posició horitzontal o vertical, etc. Per a més informació, cliqui en el document adjunt.




Tornar
Una prestigiosa enginyeria petroquímica encarrega a Electricfor el disseny i la fabricació de resistències calefactores amb certificació ATEX
Una prestigiosa enginyeria petroquímica encarrega a Electricfor el disseny i la fabricació de resistències calefactores amb certificació ATEX