DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Celebració del sisè aniversari de l'obertura de la seu d'Electricfor a Bangalore (31/10/2018)

Recentment, la seu d'Electricfor a Bangalore (Índia) ha celebrat el sisè aniversari de la seva obertura i ho ha fet al més pur estil hindú, amb el denominat Puja - un ritual d'oració l'objectiu principal del qual és mostrar el culte devocional cap a una o més deïtats o la celebració d'un esdeveniment de manera espiritual.

Per a això, i tal com indica la tradició, els nostres companys de Bangalore van realitzar una ofrena de llum, flors, aigua i menjar a la seva principal deïtat per agrair-li aquests sis anys de bon funcionament d'Electricfor a l'Índia.

Sis anys de consolidació i èxit


I és que Electricfor Heating Systems Índia ha sabut consolidar-se amb un complet catàleg de resistències elèctriques i equips d'escalfament en el mercat local indi. Així, i durant aquest període de temps, ha aconseguit proveir de forma satisfactòria als principals sectors empresarials indis com el de l'enginyeria, la maquinària industrial, l'hidràulic o el de les energies renovables, entre d'altres.

Així mateix, i gràcies a la seva extensa xarxa nacional de vendes i serveis que, a més compta amb un ampli suport logístic, ha aconseguit formar part de grans projectes aportant l'experiència afegida de la seu central espanyola d'Electricfor en el disseny, instal·lació, posada en marxa i manteniment dels seus productes.

Des d'aquí els desitgem molts més anys d'èxit!




Tornar
Celebració del sisè aniversari de l'obertura de la seu d'Electricfor a Bangalore