DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Vàlvules de seguretat per vapor, gasos i líquids (22/02/2018)

Electricfor, especialista en el disseny i fabricació de resistències elèctriques compte, dins del seu apartat de productes, amb un dedicat al control i la regulació de la temperatura en diversos àmbits d'actuació.

Un d'ells és, per exemple, un sistema de fluids on el seu control i regulació són essencials per evitar danys mecànics en els equips i l'entorn, una pèrdua de producte i producció, danys al medi ambient o fins i tot danys al personal encarregat de manipular-lo.

Actualment, les normatives de seguretat i higiene obliguen a incloure dispositius de seguretat i a prendre les precaucions necessàries per evitar condicions de perill. És per això, que en una situació de sobrepressió és imprescindible la presència d'una vàlvula de seguretat.

Què són les vàlvules de seguretat?

La funció principal d'una vàlvula de seguretat és la protecció de l'excés de pressió a través d'un ampli espectre de processos industrials com un tancament d'estanquitat, vapor saturat o acoblaments amb rosca o brides.

Quins són els avantatges per a l'usuari?

Amb l'ús de vàlvules de seguretat l'usuari pot assegurar-se un entorn de treball amb una producció eficient i continuada. A més de ser adequades per a una àmplia gamma de fluids, són també una solució integral per a aplicacions en plantes de procés i ofereixen una garantia de qualitat i fiabilitat.

Dimensions i selecció a mida

El client, juntament amb l'equip d'assessorament i disseny pot seleccionar el tipus de vàlvula més adequada segons les seves necessitats, els cabals i la pressió de tara per determinar la seva mida.

En aquest cas, hi ha taules de capacitats que ajuden en aquesta tasca, encara que si no es disposa d'elles, l'àrea efectiva requerida s'ha de calcular sobre el terreny i, en general, escollir una àrea efectiva superior.

Per a més informació sobre les vàlvules de seguretat per vapor, gasos i líquids, podeu contactar amb el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Vàlvules de seguretat per vapor, gasos i líquids