DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Les resistències elèctriques d'Electricfor a Expoquimia (14/09/2017)

Del 2 al 6 d'octubre se celebrarà a Barcelona una nova edició d'Expoquimia, la trobada internacional més gran del sector de la química i una cita ineludible per a tots els professionals d'aquest sector, on també estarà present Electricfor presentant les seves novetats més recents i tota la seva gamma de resistències elèctriques, incloent les de certificació ATEX.

Està previst que l'edició número 18 d'Expoquimia, que se celebra cada tres anys, sigui una de les més innovadores de la seva història per la seva implicació en el projecte Smart Chemistry Smart Future, i per la presència de més de 300 expositors directes en una superfície total de 15.000 m².

Per la seva banda, la presència d'Electricfor respon al seu compromís amb la indústria química per a la fabricació de resistències elèctriques implicades en l'escalfament i manteniment de la temperatura de solucions químiques. És per això que a Expoquimia seran presents molts dels productes del seu catàleg i les seves novetats més recents com els escalfadors elèctrics de circulació cast-in per escalfament de líquids, gasos o fluids bifàsics; els escalfadors per a líquids agressius; les mantes calefactores ATEX per a bidons i contenidors IBC; les mànegues calefactores elèctriques per al transport de líquids i gasos; i els escalfadors amb brida per a atmosferes explosives (especialment per al manteniment i escalfament de la temperatura en líquids i gasos).

En definitiva, solucions completes amb els seus corresponents certificats ATEX i UL, i que són portades a terme per un departament d'enginyeria i disseny propi on s'elaboren projectes a mida de les necessitats de cadascun dels seus clients.

Per a més informació sobre la ubicació exacta de l'estand d'Electricfor a Expoquimia i altres dades d'interès, podeu consultar el següent enllaç: http://www.expoquimia.com/microsite/-/exhibitors/1014010/ELECTRICFOR?return=buscadorExpositores




Tornar
Les resistències elèctriques d'Electricfor a Expoquimia
Les resistències elèctriques d'Electricfor a Expoquimia