DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Resistències elèctriques per a immersió amb tap d’acoblament - Elements calefactors recanviables amb baina d’acer inoxidable amb rosca 2” (23/01/2017)

Electricfor, especialista en resistències elèctriques, presenta l’edició 2017 del seu catàleg d’elements calefactors amb algunes novetats. Entre elles, els elements calefactors recanviables amb baina d’acer inoxidable amb rosca de 2” i disponibles en varis models segons la potencia i el pes.

Es tracta d’elements tubulars en aliatge d’acer inoxidable ISI 321 de 8mm que inclouen una baina de 2”, també en acer inoxidable AISI 304, de 1,5mm de gruix. Aquests elements calefactors compten amb capçals enroscats de llautó estampat i inclouen una capsa de connexions d’alumini totalment orientable i amb protecció IP+66 segons la norma EN-60529.

És d’aplicació habitual a calderes de vapor, termos, calefaccions per circulació de líquid, i en el sector de la industria química.

Per a més comoditat envers els seus clients, Electricfor subministra els elements calefactors recanviables amb baina d’acer inoxidable i amb tots els accessoris de connexió. A més, l’element calefactor es pot canviat sense haver de buidar el dipòsit.

Aquests elements calefactors disposen de certificat UL per Estats Units i Canadà a través de la marca registrada Cruus.

Si desitja més informació sobre aquests elements i de la disponibilitat de brides per a soldar, rosques i adaptadors per a aquestes resistències, pot consultar amb el departament comercial d’Electricfor.




Tornar
Resistències elèctriques per a immersió amb tap d’acoblament - Elements calefactors recanviables amb baina d’acer inoxidable amb rosca 2”