DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Escalfadors de circulació amb resistències en fusió d’alumini (21/12/2016)

Electricfor, especialista en resistències elèctriques des de fa més de 92 anys, incorpora al seu catàleg un nou producte, els escalfadors industrials amb resistències de fusió per a àrees perilloses amb certificació ATEX/IECEx i en versió no ATEX.

La tecnologia d’escalfament de circulació fosa desenvolupada en aquests escalfadors ofereix una solució íntegre, segura i precisa per a tots aquells processos que necessiten l’escalfament de gasos o líquids.

Funcionament


Els escalfadors de circulació fosa estan formats per un bloc cilíndric d’alumini que s’escalfa. El fluid, ja sigui gas o líquid, circula a través d’una bobina helicoidal que es troba subjecte al bloc d’alumini. D’aquesta manera, la calor es transmet de manera precisa i eficient al fluid.

Amb l’objectiu de minimitzar la pèrdua de calor, el bloc d’alumini es troba tèrmicament aïllat i protegit per un envoltant. A més, el sistema és molt flexible, la qual cosa permet connectar l’escalfador en sèrie o en paral·lel depenent dels requisits energètics que necessiti.

Avantatges


Els avantatges que ofereixen aquests equips són múltiples:

-    Escalfament indirecte
-    Són molt més econòmics que un escalfador convencional
-    Disseny compacte y amb un tamany menor
-    Precisos
-    De fàcil neteja
-    Funcionen a pressions molt altes
-    Àmplia gamma estàndard segons el cabal i la potencia

A més, s’ofereixen en versió estàndard i per a entorns que necessitin certificació ATEX.

Aplicacions


Aquest tipus d’escalfadors es poden aplicar a les següents industries:

-    Gas natural, butà, propà, N2, CO2, H2
-    Oxigen – dissenys especials
-    Hidrocarburs, solvents I pintures
-    Fluids sensibles i aplicacions de gas
-    Aplicacions d’UHP i de semi-conductors
-    Agroalimentària – pasteurització i esterilització

Els escalfadors amb resistències elèctriques d’Electricfor es troben disponibles per a cabals específics i en processos on es necessiten processos d’energia determinats. La gamma s’inicia en els 1,5 kW i pot arribar fins els 32 kW. També es troben disponibles en una sola fase a 230V, i a 400V-690V en tres fases.

Per a més informació tècnica sobre els nous escalfadors de circulació amb resistències en fusió d’alumini, podeu consultar el document al seguent enllaç, on hi trobareu més detalls tècnics.




Tornar
Escalfadors de circulació amb resistències en fusió d’alumini