DES DE 1918 OFERINT
SOLUCIONS ELECTROTÈRMIQUES

Nova gamma de radiadors d'alumini amb resistència elèctrica (03/11/2016)

Electricfor presenta una nova gamma de radiadors formats per una resistència elèctrica d'acer inoxidable.

En el seu afany pel disseny de nous productes que s'adaptin a les necessitats dels seus clients, Electricfor incorpora al seu estoc una completa gamma d'emissors termoelèctrics d'alumini, que es converteixen en el sistema més eficaç i segur de calefacció, i que destaquen pel seu fàcil maneig.

Característiques tècniques


Aquests radiadors compten amb emissors d'alumini injectat amb oli tèrmic caloportador, i prou elements d'alumini perquè la temperatura superficial sigui l'adequada. L' emissió de calor s'aconsegueix gràcies a la inclusió d'una resistència elèctrica amb un tub d'acer inoxidable.

Destaca també la incorporació d'un termòstat de regulació de temperatura ambient que aporta una total seguretat com a conseqüència de la inserció d'un fusible tèrmic.

També s'incorporen un conjunt de suports pel seu ancoratge a la paret. Els materials d'aquests suports estan optimitzats per evitar els molestos sons que es produeixin com a conseqüència de la dilatació.

Per a més informació sobre els radiadors d'alumini amb resistència elèctrica, podeu consultar el document a aquest enllaç on trobareu tot el conjunt de característiques tècniques i models normalitzats a ~ 230V.

Per a qualsevol altra qüestió, no dubteu en consultar el departament comercial d'Electricfor.




Tornar
Nova gamma de radiadors d'alumini amb resistència elèctrica